دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

توضیحات کرملین در خصوص جایگزینی وزیر دفاع روسیه

کرملین در خصوص جایگزینی سرگئی شویگو اعلام کرد روسیه قصد تغییر رویکرد نظامی خود را ندارد و برای ایجاد تغییرات در برنامه‌ریزی بودجه وزارت دفاع این اقدام را انجام داده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در واکنش به جایگزینی سرگئی شویگو، وزیر دفاع این کشور با یک فرد غیرنظامی در کابینه جدید گفت که بودجه وزارت دفاع روسیه در حال حاضر به اندازه ۶.۷ درصد تولید ناخالص داخلی است. به گفته او این وضعیت «هنوز بحرانی نیست، اما نیاز به برخورد ویژه دارد». 

 

به گزارش اسپوتینک، پسکوف ادامه داد که در خصوص بخش نظامی، این انتصاب تغییری در مختصات فعلی ایجاد نمی‌کند. به گفته او «بخش نظامی همیشه در انحصار رئیس ستاد کل ارتش بوده است که به فعالیت‌های خود ادامه خواهد داد و هیچ تغییری در این زمینه پیش‌بینی نشده است».

 

سخنگوی کرملین اعلام کرد که بودجه وزارت دفاع روسیه در ماه‌های اخیر از ۳ درصد به ۶.۷ درصد تولید ناخالص داخلی رسیده است. این در حالی است که میانگین جهانی بودجه دفاعی در کشور‌های دنیا حدود ۲.۳ درصد تولید ناخالص داخلی است. 

 

گفتنی است، کرملین ساعتی پیش اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پیشنهاد جایگزینی سرگئی شویگو، وزیر دفاع را با «آندری بلوسف» مطرح کرده که سابقا معاون نخست وزیر بوده است. وی یک اقتصاددان غیر نظامی است که از سال ۱۹۸۱ تا ۲۰۰۶ به عنوان محقق در موسسه ریاضی اقتصادی آکادمی علوم اتحاد جماهیر شوروی و سپس در موسسه پیش‌بینی اقتصادی آکادمی علوم روسیه مشغول به کار بود.

 

او در سال ۲۰۰۶ به عنوان معاون توسعه اقتصادی و بازرگانی وزارت کشور منصوب شد و دو سال بعد در جایگاه مدیر بخش مالی و اقتصادی دولت روسیه قرار گرفت.  بلوسوف در سال ۲۰۲۰ به عنوان معاون اول نخست وزیر انتخاب شد و از آن زمان تا کنون این سمت را بر عهده دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار